Infoavond: De Stadspoort

Het langverwachte project De Stadspoort aan de Brustempoort in Sint-Truiden krijgt helemaal vorm en gaat in voorverkoop tijdens onze infoavond. Wil jij als eerste een sneak peak van dit gloednieuw project of wil je de kans niet laten schieten om je favoriet pand nu al te kopen? Schrijf je dan hier in. 

SCHRIJF JE HIER IN

Krijg een unieke inkijk doorheen het volledige project. Luister naar onze architect en tuinarchitect en ontdek hoe zij De Stadspoort vorm gaven tot een van de mooiste projecten in Sint-Truiden. Ook De Blauwe Vogel komt langs, zij waren de eerste handelszaak die meteen voor het project koos. Ondernemer Trudo Carlier legt ook uit waarom ze dat deden! Of misschien wil je wel eens zien welke bakstenen we voor dit project zullen gebruiken? Tijdens deze avond kan het allemaal. 

Welkom

We verwelkomen je graag met een hapje en een drankje op woensdag 3 juli vanaf 20u in Cinema Cameo, Naamsevest 45, 3800 Sint-Truiden.
Let op: inschrijven is noodzakelijk. Laat hier je gegevens achter.

Op het programma 

Architect Yves Favoreel van DFM Office

Voor dit unieke concept ging Yves Favoreel voor ons aan de slag. En wat een resultaat! Indrukwekkend hedendaags, maar met een sterke focus op duurzaamheid. Waar hij de inspiratie haalde en hoe hij tot de vormgeving kwam van dit prachtig concept vertelt hij je graag zelf. Een inspirerende blik op de toekomst van wonen in Sint-Truiden, zo veel is zeker!

Landschapsarchitect Thierry Goossens van Studio BNL

Een groene omgeving ten midden van een bruisende stad, dat kan enkel met een visionaire tuinarchitect. En die vonden we bij Studio BNL. Door de grote glaspartijen die voorzien zijn doorheen heel het project zullen de bewoners ongetwijfeld elke dag en elk seizoen kunnen genieten van een prachtig uitzicht. Hoe hij deze oase van rust kon creeëren? Daarvoor neemt hij je graag mee in zijn creatieve gedachtengangen.

Trudo Carlier van De Blauwe Vogel

Ook voor heel wat bedrijven is De Stadspoort een unieke kans om te profiteren van een prachtig project op een toplocatie. Meerdere handelaars kozen al voor het project en Trudo van De Blauwe Vogel doet dan ook graag uit de doeken waarom ze precies voor project De Stadspoort gingen.

En ook nog ...

Bakstenen bewonderen
Wie een project op plan koopt wil niet voor verrassingen komen te staan. Een correct beeld van hoe het project zal vormkrijgen is daarbij een absolute must. Tijdens deze avond kan je ook een staal van onze bakstenen bewonderen. Voor de kenners: we kozen voor een echte Wienerberger! De 'antartica wit' en deze zal toon op toon gevoegd worden. Hoe dat er precies uitziet zal je dus op onze infoavond kunnen aanschouwen! 

Huidige woning verkopen 
Wil jij graag een appartement kopen maar dien je je huidige woning te verkopen? Ook in dit traject kunnen wij je helpen. Knoop tijdens deze infoavond een gesprek aan met onze experten en maak je plannen concreet.  

Extra: Stadspoortpakket  

Toekomstige Stadspoorters heten we graag welkom in hun nieuwe thuis. Daarom krijgt elke koper van ons een Stadspoortpakket, samengesteld met verschillende unieke voordelen van handelaars uit de Stadspoort-buurt. Onder andere cinematickets van Cinema Cameo, een bon van Trudobird, een knipbeurt bij The Launch out en nog veel meer. Als dat geen warm welkom is! 

Klaar om De Stadspoort als eerste te ontdekken? 

Bekijk de eerste beelden nu al op www.projectdestadspoort.be of schrijf je meteen in voor onze infoavond. Hopelijk tot dan! 

SCHRIJF JE HIER IN