Algemeen: Hamsterhuren:

Welke voordelen heeft nieuwbouw?

Kiezen voor nieuwbouw heeft heel veel positieve aspecten. Zo weet je exact wat je gaat krijgen. De prijs ligt ook op voorhand vast. Door juiste afspraken ken je exact het budget wat je zal uitgeven. Daar bovenop zal je jarenlang geen kosten hebben in de woning.

Bij verbouwingen heb je in veel gevallen maar een vaag idee hoelang je er mee zal bezig zijn en wat dit zal kosten. Dit is het tegendeel bij nieuwbouwwoningen van Gilen Woonprojecten. Vaak staat de woning in kwestie al (gedeeltelijk) recht. Je weet dus ook precies wanneer je er kan intrekken. Omdat de woningen afgewerkt zijn, woon je nooit op een werf.

Vergeleken met een bestaande woning verbruik je veel minder energie. Dit zorgt er ook voor dat de woning zijn waarde vasthoudt. Dit zal in de toekomst een nog grotere kostenfactor zijn dan het nu al is. Tot slot is de kwaliteit van je nieuwbouwwoning door het gebruik van duurzame materialen en de steeds evoluerende technologie wat betreft elektriciteit, verwarming, verluchting, isolatie,… op alle gebieden superieur aan oudere woningen.