Populair in immo: groen, groener, groenst

De corona-crisis en al zijn gevolgen leerde ons opnieuw de natuur te appreciëren. Doordat we meer tijd thuis doorbrachten, werden de voordelen van wonen in het groen en vooral de nadelen als we dit moeten missen maar al te duidelijk. Is een groene omgeving ook voor jou belangrijk(er) in de zoektocht naar een woning? Ontdek onze groene parels!

Nieuwbouwproject Overhof: ervaar de landelijke rust van Hoepertingen

Overhof is een uitzonderlijk woonproject in de landelijke rust van Hoepertingen. De stijlvolle open bebouwingen worden afgeschermd achter een geklasseerde vierkantshoeve, midden in de natuur. De zeven villa’s en zes kubuswoningen beschikken elk over een grote, aangegelgde privétuin. Bovendien geniet je van een omliggende boomgaard.

Je eigen knusse thuis met zeeën van ruimte en alle faciliteiten in de buurt: de ideale uitvalsbasis voor het hele gezin. Kortom, een groene buurt vol gezinsvriendelijke voorzieningen. Ervaar zelf hoe rust, ravotten en geborgenheid samenkomen.

ONTDEK DE WONINGEN VAN PROJECT OVERHOF >


Nieuwbouwproject Riddershof: voel je de koning te rijk in het rustige Halmaal

In Halmaal bouwen we aan 5 ruime en karaktervolle woningen met 3 tot 4 slaapkamers. Elke woning heeft zijn specifieke architectuur en indeling, waarbij lichtinval en ruimtelijkheid centraal staan. Daarnaast is de grote tuin (die tot 11 are groot kan zijn!) een enorme troef waar je vanaf dag 1 ten volle van kan genieten.

Naast de luxueuze binnenafwerking nemen we namelijk ook de volledige buitenaanleg voor onze rekening. Het gras wordt ingezaaid, de omheining geplaatst, het terras aangelegd … Een waar paradijs in het heuvelachtige landschap van de fruitstreek. Heerlijk.

Wil je de ervaring helemaal compleet maken door bijvoorbeeld het houden van dieren? Dan hebben we voor jou nog een achterliggend stuk grond van 45 are ter beschikking.

ONTDEK DE WONINGEN VAN PROJECT RIDDERSHOF >


Het is niet altijd groener aan de overkant

Wacht dus niet te lang! Beide projecten zijn zopas in verkoop gegaan en de interesse in een stukje groen neemt alsmaar toe. Wil je een afspraak maken?

CONTACTEER ONS >