Kijkdagen in november: ontdek onze afwerking

Onze bouwprojecten worden gekenmerkt door hun perfecte afwerking en hoogstaande kwaliteit. En nu kan je deze kwaliteit en afwerking ook zélf ontdekken. Want wij installeerden een kijkwoning in project Ruytershoeve en bewijzen je daar graag wat we te bieden hebben. Op 17, 18, 24 & 25 november verwelkomen we je graag in de Wilderenlaan 14 te Sint-Truiden. Tussen 10u en 17u staan we je graag te woord en kan je ook genieten van een hapje en een drankje

En we hebben nog meer in petto:

Bekijk al onze projecten en wandel al eens virtueel door je favoriet project
Krijg als eerste een sneak peek van onze nieuwe projecten voor 2019 
Ontdek hoe je bij ons zorgeloos kan investeren 
Bespreek met ons een aangepaste woning op maat 
Geniet van unieke voordelen tijdens de kijkdagen

Ontdek al onze projecten 

Wij hebben heel wat projecten lopen en dit is je kans om deze tot in detail te bekijken. Elk project wordt afgewerkt zoals de kijkwoning in Ruytershoeve, maar natuurlijk heeft ook elk project unieke kenmerken. Wij staan intussen voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Aan jou om te bepalen welk project nu bij jou past. De ervaring wordt helemaal compleet door onze virtuele tour (4D), die je meeneemt in een wandeling door de projecten. Op die manier maak jij straks zeker de juiste beslissing.  

Een eerste sneak peek ... 

Het nieuwe jaar staat voor de deur en ook wij hebben heel wat ambitieuze toekomstplannen. Tijdens onze kijkdagen lichten we een tipje van de sluier, namelijk enkele unieke projecten die we in 2019 zullen lanceren. Wil jij er als eerste bij zijn? Mis je kans niet en kom al eens luisteren naar onze plannen. Jij krijgt alle info in primetime en als je interesse hebt dan kunnen wij je meteen meenemen in alle toekomstige communicatie en plannen. Zo zit jij op de eerste rij als de projecten vorm krijgen! 

Haal het maximum uit je investering

Geld op het spaarboekje brengt al jaren niets meer op en dat zorgt voor heel wat investeerders op de vastgoedmarkt. Ook wij zetten onze investeringsservice graag in de verf. Voor investeerders die nu beslisen hebben we een uniek aanbod: 5 jaar zorgeloos en vooral kosteloos genieten van huurrendement. Niet enkel geven we je een verhuurgarantie (gegarandeerd 5 jaar huurinkomsten) we nemen ook de eerste 5 jaar het verhuurbeheer van je over. Tijdens onze kijkdagen geven we je graag meer uitleg en bekijken we samen met jou de projecten die hiervoor in aanmerking komen. 

Woon een leven lang zelfstandig 

Zelfstandig in je eigen stekje verblijven, het is iets waar vele onder ons van dromen. En bij ons kan het. De noden van morgen worden toegepast op ons meest recente woningaanbod. Aangepast wonen is voor iedereen anders en dus bekijken we graag jouw specifieke situatie. Samen met jou proberen we een perfecte omgeving te creeëren, waar jij enkel nog hoeft te genieten. We bespreken graag de mogelijkheden en de projecten die hiervoor in aanmerking komen. 

Geniet van een uniek voordeel 

Beslissen over je aankoop tijdens één van onze kijkdagen kan wel heel voordelig zijn. Zo zullen er verschillende kortingen voorzien worden op de panden die tijdens één van onze weekends verkocht worden. Tijd om de stap te zetten? Dan is dit waarschijnlijk het perfecte moment. 

Hier kan je ons vinden:  

17 & 18 november van 10u tot 17u 
24 & 25 november van 10u tot 17u 

Project Ruytershoeve
Wilderenlaan 14
Sint-Truiden

Geniet naast dit alles ook gezellig van een hapje en een drankje.
Tot dan!