Glasvezeltechnologie bij Gilen: sneller en vooral altijd internet!

Een seizoen van Narcos in enkele minuten downloaden of gewoon supersnel streamen? Dankzij glasvezeltechnologie van Proximus Fiber stream, surf en game je aan lichtsnelheid in onze nieuwbouwhuizen en -appartementen. Onze nieuwbouwprojecten zijn daarmee volledig klaar voor de toekomst. Bovendien zorgt deze technologie er weer voor dat je woning meer waard is!

Met een stroomonderbreking kan je misschien nog leven. Maar wat als ook je internet uitvalt? Wist je dat de glasvezelverbinding in je woning gewoon blijft werken, zelfs als de elektriciteit uitvalt? Dit is nog maar één van de vele voordelen van glasvezel. Het is de technologie van de toekomst, die wij nu ook al voorzien in onze laatste nieuwbouwprojecten Victoria en Ruytershoeve.

We vertelden hierboven al dat glasvezeltechnologie ook de waarde van je woning doet toenemen. Bandbreedte wordt namelijk een basisbehoefte met het groeiende aantal verbonden toestellen per woning (vb. bewakingscamera's, domotica, tablets, ...). Proximus is dan ook de enige provider in België die glasvezel tot in de woning doortrekt (100% glasvezel netwerk). 

Er zijn nog tal van andere voordelen van glasvezeltechnologie:

  • Alle inwonenden kunnen tegelijk surfen, streamen en gamen zonder vertraging (lag) of onderbrekingen
  • Een Ultra HD film is gedownload in een paar seconden
  • Deze techologie verbruikt minder elektriciteit dan andere, oudere technologieën

Je kan dus bij ons op je beide oren slapen. De internetverbinding die we voorzien bij onze nieuwbouwhuizen en -appartementen is vooruitstrevend en is volledig mee met de toekomst.

Bekijk al onze lopende nieuwbouwprojecten